Rólunk

 

 

Sok szeretettel Üdvözlünk!

Kettő szerintünk nagyon fontos dolog az, ami vezérel minket a termékek megalkotása kapcsán!

Az egyik az állatok szeretete és a velük eltöltött idő! Tehát a mellettük átélt tapasztalatok, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy tudjuk azt, hogy miben is kell őket támogatni a termékeinkkel illetve, hogy egyáltalán megszülethessen a gondolat, hogy szeretnénk ezen a vonalon értük dolgozni.

A másik pedig a szakmaiság megfelelő technikai háttérrel felvértezve. Egyszerűbben fogalmazva, a lehető legjobb minőségű alapanyagokból a lehető legmagasabb fokú minőség és gyártási protokoll maximális betartásával a lehető legmegbízhatóbb termékek megalkotása. Abban, hogy az első termékeink megszülettek nagy segítségünkre volt a humán vonalon megszerzett tapasztalatunk ahol szintén saját márkás termékcsaláddal aktív és ismert szereplői vagyunk azon piacnak, több 10.000db eladott termékkel és rengeteg visszajáró vásárlóval a mai napig.

A folyamatos innováció az, ami motivál minket és mozgásban tart. Folyamatosan igyekszünk bővíteni a termékpalettánkat, hogy minden felmerülő problémára tudjunk nyújtani megoldást máshogy, mint mások, logikusabban, hatékonyabban, célravezetőbben, sallangmentesen.

Tiszteletteljes, baráti, közvetlen, segítőkész elveken alapult mindig is az üzletfilozófiánk és a másokhoz való hozzáállásunk! Szeretettel és becsületesen fordultunk mindig mindenkihez az igényeket és ötleteket meghallgatva illetve megvalósítva és mi magunk is vissza kaptunk ezekből, ami sok-sok energiát adott nekünk a munkánk során és ezért nagyon hálásak vagyunk!

Légy te is KUTYMUTY családtag és támogassuk együtt imádott kedvenced, hogy megannyi csodás élményt éljetek át együtt! 🙂

Köszönjük, hogy időt szakítottál ránk! 🙂

Baráti üdvözlettel,

A KUTYMUTY csapata.

 

 

 

Iratkozz fel Hírlevelünkre Akciókért, Kuponokért!

Tudomásul veszem, hogy a  Feliratkozással elfogadom az Adatvédelmi tajékoztatóban foglaltakat.

Please wait...

Köszönjük, hogy feliratkoztál!

2023 © KUTYMUTY.HU | Minden jog fenntartva.

Készítette: WEBOSOFT